top of page
croissants

De bakkerij

Het brood in onze bakkerij wordt elke nacht vers afgebakken door een Bredase bakker. Om zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan leveren wij brood op bestelling. Uiteraard hebben wij elke dag een klein assortiment waar u, als u toch spontaan langs komt, uit kunt kiezen. De broden die eind van de dag toch over zijn verwerken wij in andere producten zoals broodpudding, broodtaart en zelf croutons voor bij onze soepen. Producten weggooien, daar houden wij niet van bij Breda's eethuis.

Het kleine brood en snacks worden elke ochtend om 8:00 zelf afgebakken in onze eigen oven. Zoals een heerlijk vers croissantje of een lekker frikandel broodje.

 

De lunchroom

Naast de bakkerij beschikt Breda's Eethuis ook over een lunchroom. Wij serveren vers belegde broodjes van top kwaliteit. Onze producten komen dan ook van lokale ondernemers. Zo komt het vlees van een Bredase slagerij en onze vis van een Bredase viswinkel. Zo steunen wij elkaar allemaal en kunt u optimaal genieten van lekker en vers eten.

Wist u dat wij ook catering doen? Wij cateren zowel grote als kleine bedrijven. Maar natuurlijk ook voor u thuis! Heeft een een feestje en wilt u gebruik maken van onze cateringservice? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vlees Voorgerechten
bottom of page